Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Două persoane din Ploieşti au fost sancţionate contravenţional, în ziua alegerilor parlamentare, după ce sesizările electorale pe care le-au transmis nu s-au confirmat. Poliţiştii au considerat că persoanele respective au alertat fără motiv autorităţile.

În primul caz, autorul sesizării a considerat că urnele de la o secţie de votare din Ploieşti nu erau sigilate corespunzător, reclamând că ar fi putut avea loc o fraudă electorală. Celălalt bărbat a reclamat că mai multe persoane împart alimente în vecinătatea unei secţii de vot. Ambii au primit amenzi de 2.000 de lei de persoană, a anunţat Poliţia Prahova într-un comunicat transmis duminică seară.

"Polițiștii au fost sesizați, în jurul orei 15:00, despre faptul că la secția de votare nr. 14 din Ploiești urnele nu ar fi sigilate corespunzător. La fața locului s-a deplasat echipa de verificare care a constatat faptul că cele sesizate nu se confirmă. Apelantul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, conform OUG 34/2008 privind organizarea și funcționarea Sistemului național unic pentru apeluri de urgență. Tot astăzi, în jurul orei 17:10, polițiștii Secției de Poliție nr.4 Ploiești au fost sesizați de un bărbat despre faptul că mai multe persoane împart pungi cu alimente în apropierea secției de votare nr. 66 din Ploiești. Apelantul a fost identificat de polițiști, posibil sub influența alcoolului. Din cercetări, a rezultat faptul că aspectele sesizate nu se confirmă. Apelantul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, conform OUG 34/2008", a detaliat instituţia.

Back To Top