Categorie: Actual

Polițiștii din Sinaia au aplicat, duminică, o sancțiune unui utilizator de rețele de socializare, pentru utilizarea unei opțiuni cu caracter electoral după încheierea campaniei. Totodată, la această oră, la Ploiești au loc cercetări în urma unei postări de asemenea distribuite în mediul on-line.

 

IJP Prahova a anunțat că, astăzi, "polițiștii din cadrul Poliției orașului Sinaia s-au autosesizat cu privire la faptul că un bărbat a continuat campania electorală  în mediul online, prin utilizarea unei rame personalizate pe o platformă de socializare. Din cercetări a rezultat faptul că aspectele sesizate se confirmă, fapt pentru care persoana în cauză a fost sancționată contravențional conform art. 98, lit. t din Legea nr. 208/2015".

Totodată, potrivit aceleiași surse, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești efectuează cercetări cu privire la faptul că o persoană ar fi distribuit o postare privind susținerea unui partid politic pentru alegerile parlamentare. Polițiștii efectuează verificări pentru depistarea persoanei și sancționarea conform Legii nr. 208/2015.

Totastăzi, polițiștii din Ciorani au aplicat o amendă de 4.500 de lei unei persoane care a continuat propaganda și după încheierea campaniei (VEZI DETALII). Pentru fapte din aceeași categorie, în cursul zile de ieri au fost aplicate alte 22 de sancțiuni (VEZI DETALII).

Back To Top