Categorie: Actual

Organizația umanitară “Concordia” a lansat un îndemn către cei care se gândesc, deja, la bucuriile ce vor însoți perioada magică a Sărbătorilor. Din păcate, lucrurile nu sunt așa pentru toți. Inclusiv mulți copii traversează, acum, clipe dificile, iar o bucurie cât de mică ar face, pentru ei, diferența între o zi mohorâtă și un Crăciun adevărat.

 

“Prieten drag,

Sperăm că ești bine și că te bucuri, alături de cei dragi, de magia sărbătorilor ce se apropie. Atât de puțin ne trebuie să fim fericiți.

Venim către tine în numele celor mai puțin norocoși. Îți vorbim despre copiii care nu au deloc sprijinul familiilor și despre cei pentru care viața este de fapt supraviețuire. Centrele și casele noastre de tip familial găzduiesc 142 de astfel de copii. Dar am pierdut numărul celor din comunitățile extrem de sărace. I-am sprijinit în toată această perioadă cu alimente, materiale de igienă, medicamente și dragoste. De multe ori, pachetele de la noi erau tot ce aveau de pus pe masă, iar grija noastră – singura lor alinare. Pentru copii am asigurat și acces la școala online. Am făcut tot ce am putut să le fie bine, să fie în siguranță și să simtă un pic de bucurie.

Acum e și mai rău. E frig, sunt iar însingurați, le este foame și frică pentru mâine. Au nevoie de mâncare, haine groase, jucării, cărți și rechizite. Au nevoie și de sprijinul tău pentru a trece de iarna asta grea.

 Puterea lui ÎMPREUNĂ rămâne un mod de acțiune. Dacă ești bine, fă un bine și unui copil dezavantajat. Donează 100 de lei pentru a-i ajuta pe cei în nevoie!” este îndemnul organizației umanitare “Concordia”, a cărei misiune pornește de la ideea că, în ciuda a toate, copilăria nu trebuie să fie doar un vis.

Donațiile se pot face prin intermediul paginii dedicate, acolo unde găsiți și alte modalități de a sprijini echipa Concordia, în misiunea pe care și-a asumat-o.

CONCORDIA este o organizație neguvernamentală internațională, independentă, dedicată sprijinirii copiilor, tinerilor și familiilor aflate în nevoie, spre o viață mai independentă și mai responsabilă.

Proiectele CONCORDIA se derulează în București, Ploiești și Ariceștii Rahtivani (jud. Prahova), adresându-se anual unui număr de peste 2.000 de persoane.

Sursa foto: Concordia

Back To Top