Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

În localităţile din Prahova care depăşesc pragul de 3 cazuri COVID la mia de locuitori, agenţiile Loteriei Române vor fi deschise doar pentru vânzarea de bilete şi lozuri.

 

Conform hotărârii adoptate astăzi de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, doar aceste două activităţi vor fi permise în respectivele spaţii, celelalte fiind interzise, ca de exemplu păcănelele, pentru a se evita formarea aglomeraţiei. Măsura vine în contextul în care, de săptămâni întregi, activitatea cu publicul a firmelor din domeniul jocurilor de noroc a fost suspendată în localităţile cu rată de infectare ridicată.

Prin Hotărârea nr.84/16.12.2020, a fost aprobată decizia ca, începând cu 16.12.2020, în unitățile administrativ-teritoriale (U.A.T.) unde incidenţa cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mare de 3/1000 de locuitori și în care sunt restricționate activitățile agențiilor ”loto”, să fie permisă achiziția biletelor loto și a lozurilor, dar fără a se putea derula alte activități privind alte jocuri de noroc, cu respectarea prevederilor Ordinului comun al Ministerului Sănătății și Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri nr. 1088/1910/2020 și a măsurilor impuse prin H.G. nr. 1065/2020. Decizia a avut la bază punctul de vedere al Ministerului Sănătății, Institutului Național de Sănătate Publică, Centrului Național de Supraveghere și Control a Bolilor Transmisibile nr.19491/10.12.2020 comunicat Ministerului Afacerilor Interne, Departamentul pentru Situații de Urgență", a detaşiat Prefectura Prahova, într-un comunicat de presă trimis miercuri.

Back To Top