Categorie: Actual

Comitetul Naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID-19 a anunțat că 1.367 de persoane au fost vaccinate anti-Covid în intervalul 31 decembrie, ora 17.00 – 1 ianuarie, ora 17.00.

 

Numărul total al persoanelor vaccinate în primele șase zile ale campaniei a ajuns la 11.656, din care în 26 de cazuri au fost raportate reacții adverse, cum ar fi durere la locul injectării (4) sau reacții generale febră, cefalee, mialgii, astenie, alergii de tip urticaria (22).

Nicio reacție adverse nu a fost raportată, însă , în ultimele 24 de ore.

Prima zi a anului a fost și prima zi de vaccinare la Spitalul de Psihiatrie Voila, de la Câmpina. “După o organizare atentă a procesului de vaccinare ANTI-COVID și implicarea cu dedicație a fiecărei persoane desemnate în aceasta activitate, 40 de colegi medici, Asistenți, infirmieri, personal tesa au fost vaccinați azi în cadrul Centrului nostru de vaccinare. PENTRU CĂ NE PASĂ DE SĂNĂTATEA noastră și a celor din jurul nostru, pentru ca trăim vremuri istorice, în care ne putem vaccina cu un vaccin produs cu cele mai moderne tehnologii, chiar în timpul pandemiei, pentru noi astăzi a fost o zi importantă, prima zi a anului, prima zi de vaccinare!!” au transmis reprezentanții unității sanitare.

Foto: Facebook/ Spitalul de Psihiatrie Voila

Back To Top