Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Astăzi a fost înregistrată prima reacție adversă la vaccinul anti-Covid, la o persoană din Prahova.

 

DSP a informat Prefectura că una dintre persoanele vaccinate joi a manifestat o reacție de tip alergic. Deocamdată nu există mai multe informații despre starea acesteia.

Autoritățile au mai anunțat că, până acum, în județ au ajuns 2.750 de doze de vaccin anti SARS-CoV-2. Dintre acestea, 2.234 au fost consumate până azi, la ora 13.30, alte 516 fiind în curs de administrare personalului medico-sanitar.

Nu au fost raportate doze pierdute.

Update: DSP a transmis, prin Prefectura Prahova, că starea persoanei în cauză este bună, iar simptomele au dispărut în câteva minute, nefiind nevoie de internare.

Cazul a fost înregistrat la un centru de vaccinare din Ploiești.

"Primele reacţii au apărut la cinci minute de la vaccinare, când persoana era în camera de supraveghere post-imunizare. Reacţiile au fost: înroșirea feței, înţepături/furnicături în zona bărbiei și senzație de sufocare, durere de cap. Cadrul respectiv a fost cooperant tot timpul. După aproximativ 10 minute, conform epidemiologului de la centrul de vaccinare , persoana și-a revenit, nemaifiind prezent niciunul dintre simpromele amintite. Persoana respectivă se știa ca fiind alergică la unele medicamente, dar la niciuna dintre substanțele conținute de vaccin", a mai anunțat purtătorul de cuvânt al Prefecturii Prahova.

Back To Top