Categorie: Actual

Patru percheziții au avut loc, miercuri, în Prahova și Buzău, într-un dosar care vizează un buzoian de 32 de ani, bănuit de proxenetism. Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat, astăzi, că individul a fost reținut, iar 12 persoane au fost audiate în urma descinderilor.

 

“Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada mai 2020 – ianuarie 2021, bărbatul ar fi înlesnit practicarea prostituției de către două tinere, în vârstă de 25, respectiv 29 de ani, în imobile din Craiova, Ploiești, Cluj și Timișoara, obținând diferite sume de bani și alte foloase necuvenite.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat bani, mai multe medii de stocare și resturi de materie vegetală de culoare verde, uscată, o sabie, precum și mai multe dispozitive confecționate artizanal. Totodată, a fost indisponibilizat un autoturism de lux”, precizează IGPR.

Imagini din timpul perchezițiilor au fost publicate

.be" target="_blank" rel="noopener">aici.

Astăzi, buzoianul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, cu propunerea de sesizare a instanței de judecată, pentru luarea măsurilor legale.

Back To Top