Categorie: Actual

Niciun centru din cele nouă organizate în Prahova, pentru a doua etapă a vaccinării anti-Covid, nu mai are locuri disponibile, conform informațiilor afișate pe platforma dedicate înscrierilor.

 

Luni, Prefectura Prahova anunța că, până acum, în județ au ajuns , 10.569 de doze de vaccin anti SARS-CoV-2. “Dintre acestea, 6.188 au fost consumate, alte 4.380 fiind în curs de administrare personalului atât personalului medico-sanitar, cât și beneficiarilor înscriși în cea de-a doua etapă. A fost raportată și o pierdere (un vaccin). De la debutul vaccinării (31 decembrie 2020) și până în prezent au fost raportate patru reacții de tip alergic apărute în urma administrării serului Pfizer/BioNtech”, conform situației transmise, la acel moment, de DSP Prahova.

Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a atras atenția, luni, că “săptămânal, țara noastră primește tranșele de vaccin necesare imunizării populației”, iar “pe măsură ce noile tranșe ajung în România, aplicația de programare și adresa se actualizează și permite continuarea procesului de programare pentru categoriile populaționale aflate în etapa curentă”.

Back To Top