Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Mai multe vaccinuri au fost considerate pierdute, până acum, în Prahova. Sunt 10 cazuri de acest fel raportate oficial, pentru care au fost cerute note explicative.

 

“Conform informațiilor furnizate de către Direcția de Sănătate Publică Prahova, până la data de 19 ianuarie 2021, în județul Prahova au ajuns 10569 de doze de vaccin anti SARS-CoV-2. Dintre acestea, 7167 au fost consumate (ora raportării – 13.30), alte 3392 fiind în curs de administrare personalului medico-sanitar, cât și beneficiarilor care s-au înscris în etapa a doua a acestei campanii. Până în prezent, au fost 10 vaccinuri pierdute (1 – la Spitalul Voila, 1-la Spitalul Județean de Urgență Ploiești  - sediu Boldescu, 8 – Spitalul de Obstetrică Ginecologie Ploiești. Acestea au intrat în totalul dozelor raportate ca fiind consumate)”, a transmis, marți, Prefectura Prahova.

Centrul de la Maternitatea Ploiești, unde au fost raportate 8 din cele 10 cazuri de vaccinuri pierdute, este unul dintre centrele care funcționează în prima etapă a campaniei, pentru imunizarea personalului medico-sanitar.

În prezent, din fiecare doză se extrag șase vaccinuri, iar cele declarate pierdute proveneau din doze diferite.

Tot până astăzi, în județ au fost raportate cinci reacții de tip alergic la persoane cărora le-a fost administrat serul produs de Pfizer/BioNtech. Cea mai recentă asemenea reacție a fost raportată azi, la Spitalul Municipal Câmpina, fiind înregistrată în cazul uneia dintre beneficiarele înscrise în cea de-a doua etapă. Aceasta a avut o senzație de amorțeală la nivelul brațului și durere în locul vaccinării și a fost monitorizată de medicul epidemiolog. Pacienta nu a fost nevoie de internare

Back To Top