Categorie: Actual

În Prahova a început, în cadrul celei de-a doua etape de vaccinare anti-Covid, și imunizarea personalului din domenii esențiale.

 

Prefectul de Prahova, Cristian Ionescu, s-a vaccinat joi dimineață, la un centru din Ploiești.

“Acest moment al vaccinării cred că a fost unul dintre mai așteptate, ținând cont de toate cele întâmplate în ultimul an. Este o portiță importantă care ne redă șansa reală de a ne gândi la ceea ce înseamnă pentru fiecare dintre noi revenirea la normalitate. Este un pas important prin care reîncepem apropierea de cei dragi față de care virusul ne-a ținut la distanță.

Îi îndemn pe prahoveni să se vaccineze, să nu renunțe la acest demers dacă nu prind locuri în primele serii. Acest an va fi dedicat imunizării anti COVID-19, astfel încât o pondere cât mai mare a populației să beneficieze de acest ser.

Pentru cei care au temeri, le transmit că nu este o procedură dureroasă. În plus, după vaccinare, există acea monitorizare și nicio persoană nu pleacă acasă decât într-o stare optimă din punct de vedere fizic.

Până vom fi depășit această pandemie, să nu uităm de regulile minime de care trebuie să ținem cont, chiar dacă suntem vaccinați: spălatul des al mâinilor, igienizarea suprafețelor comune, distanțarea fizică și purtarea măștii de protecție”, a transmis prefectul de Prahova.

Back To Top