Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
romania_hartaNămolul românesc şi produsele naturiste au fost, la sfârşitul săptămânii trecute, punctul de atracţie al Standului României de la Târgul internaţional Les Thermalies din Paris, transmite Ministerul Dezvoltării regionale și Turismului într-un comunicat de presă. În acelaşi timp, vizitatorii Târgului internaţional de turism FITUR de la Madrid, desfăşurat tot weekendul trecut, au cunoscut tradiţiile şi obiceiurile populare româneşti în cadrul atelierelor de încondeiere a ouălor.

Standul României, amenajat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT), la Târgul internaţional „Les Thermalies" din Paris, care s-a desfăşurat în perioada 19 - 22 ianuarie a.c., a fost construit în jurul unui concept nou: turismul de sănătate, gândit ca un pachet complex de servicii, care cuprinde tratamente spa, anti-aging, balneare şi naturiste. În cadrul standului au fost prezenţi 6 expozanţi, operatori de turism şi branduri de produse.

Vizitatorii francezi şi străini, specialişti sau turişti, au primit mostre de nămol şi produse naturiste româneşti şi au beneficiat de tratamente corporale efectuate de specialişti în domeniu. Înscrişi pe liste de aşteptare încă din prima zi a târgului, zeci de vizitatori au testat calitatea şi eficienţa procedurilor pe care le oferă turismul balnear românesc. În cadrul târgului s-au desfăşurat şi mai multe prezentări şi dezbateri despre resursele naturale cu potenţial terapeutic, despre tratamentul „Ana Aslan", precum şi despre politica MDRT de relansare a turismului medical şi balnear pe pieţele externe. În plus, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului a distribuit celor interesaţi materiale de promovare a destinaţiilor turistice din ţara noastră. Mai mulţi specialişti din staţiunile balneare din Franţa şi-au manifestat interesul de a colabora cu staţiuni similare româneşti şi au planificat vizite de informare în România.

La Târgul internaţional de turism „FITUR" de la Madrid, desfăşurat în perioada 18 - 22 ianuarie a.c., circuitele culturale şi vacanţele city-break în România au fost cele mai căutate oferte în cadrul standului amenajat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, unde au expus 20 de hotelieri, agenţii şi asociaţii de turism, autorităţi publice locale şi operatori economici. Atelierele de încondeiere a ouălor au fost punctul de atracţie la standul României. Pe toată durata târgului, reprezentanţii Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului au prezentat principalele produse turistice din ţara noastră şi au oferit materiale de promovare a destinaţiilor româneşti.

Târgul internaţional „Les Thermalies" din Paris, care s-a desfăşurat în perioada 19 - 22 ianuarie a.c., este considerat cel mai important târg de turism balnear şi talasoterapie din Franţa. Numai la ediţia de anul trecut a salonului, turişti francezi, dar şi din alte ţări au cumpărat peste 800 de sejururi pe malul Mării Negre.

Târgul internaţional de turism „FITUR" de la Madrid, desfăşurat în perioada 18 - 22 ianuarie a.c., este cea mai importantă manifestare expoziţională turistică de pe piaţa spaniolă şi a treia cea mai mare din Europa.

Standurile României organizate de MDRT în cadrul celor două târguri internaţionale de turism sunt finanţate din fondurile europene alocate pentru promovarea ţării noastre ca destinaţie de turism în cadrul operaţiunii de creare a unei imagini pozitive a României prin definirea şi promovarea brandului turistic naţional (Programul Operaţional Regional 2007 - 2013, Axa 5, Domeniul Major de Intervenţie 5.3 - „Promovarea potenţialului turistic şi crearea infrastructurii necesare, în scopul creşterii atractivităţii României ca destinaţie turistică").
Back To Top