Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
politie-rutiera_1Şi acest sfârşit de săptămână a fost unul plin pentru poliţiştii prahoveni care pe lângă acţiunile punctuale organizate au întreprins şi activităţi de creştere a siguranţei publice, de prevenire şi combatere a cauzelor generatoare de evenimente rutiere, în aceste activităţi fiind angrenate forţe suplimentare.

Acţiunile au fost organizate la nivelul tuturor subunităţilor, fiind vizate cu precădere zonele în care se organizează târguri săptămânale sau sunt pretabile la comiterea de fapte antisociale.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 1.803 sancţiuni contravenţionale, totodată fiind constatată săvârşirea a 67 infracţiuni.
Deplasarea unui număr mare de automobilişti pe drumurile din judeţ, în special pe D.N. 1, a impus angrenarea de efective suplimentare de poliţişti rutieri, care au acţionat atât pentru fluidizarea traficului, cât şi pentru combaterea principalilor factori generatori de evenimente rutiere.
Agenţii de poliţie rutieră au acţionat la fiecare intersecţie din staţiunile montane şi în zona trecerilor pentru pietoni, unde, de regulă, apar probleme în ceea ce priveşte fluenţa circulaţiei.
Ca urmare a acestor măsuri întreprinse, nu au fost înregistrate accidente rutiere mortale. Deşi au existat momente în care principalele artere rutiere au fost mai aglomerate, totuşi s-a circulat cu o viteză de 35 - 40 km/oră, fără a fi înregistrate blocaje.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 1.594 de sancţiuni contravenţionale ce au vizat abateri de la legislaţia rutieră, ca măsuri complementare fiind reţinute 67 de permise de conducere şi 37 certificate de înmatriculare auto.

Exemple:

În ziua de 21.01.2012, în jurul orei 04.00, pe strada Republicii din oraşul Breaza a fost observat un autoturism al cărui conducător auto a mărit viteza de deplasare la vederea poliţiştilor.
Poliţiştii au reuşit să îl oprească în trafic după mai multe solicitări efectuate prin sistemul acustic şi luminos al autospecialei din dotare.

Întrucât conducătorul auto a refuzat să se legitimize şi emana halenă alcoolică, a fost condus la sediul poliţiei în vederea identificării şi testării cu aparatul etilotest.
În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat că prezenta o concentraţie de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-a fost întocmit dosar penal.

Un echipaj din cadrul Poliţiei oraşului Plopeni a oprit pentru control un autoturism care circula pe bulevardul Republicii din localitate şi al cărui conducător se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
Testarea cu aparatul etilotest a indicat o valoare de de 1,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice necesare stabilirii alcoolemiei, totodată fiindu-i întocmit dosar penal.

În timp ce conducea un autoturism pe D.N. 1 A, B. Mihai nu a acordat prioritate de trecere unui pieton care se angajase în traversarea regulamentară a străzii pe la trecerea pentru pietoni marcată şi semnalizată corespunzător.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a pietonului.
Conducătorul auto şi pietonul au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ în cazul conducătorului auto şi 0,93mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul pietonului.

N. Marian conducea un autoturism pe D.N. 1 D, iar când a ajuns în afara localităţii Drăgăneşti s-a angajat în depăşirea unui autoturism, fără să se asigure corespunzător. În aceste condiţii, a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară care se deplasa pe sensul opus de mers.
În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală a lui N. Marian şi a unui pasager în autoturismul condus de acesta, şi avarierea celor două autoturisme.

La sfârşitul acestei săptămâni, la nivelul mai multor subunităţi au fost organizate acţiuni în vederea prevenirii şi combaterii faptelor antisociale, şi asigurării unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică.

Exemple:

În oraşul Boldeşti Scăeni s-a acţionat pentru depistarea conducătorilor auto care circulă pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice. Au fost aplicate 17 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 1.820 lei, şi au fost reţinute trei permise de conducere.

Poliţiştii din Vălenii de Munte au organizat o acţiune în vederea verificării modului în care respectate regulile generale de comerţ în piaţa agro-alimentară din localitate.
Cu această ocazie au fost aplicate 10 sancţiuni contravenţionale în valoare de 4.100 lei, totodată fiind confiscate bunuri în valoare 700 lei.
Back To Top