Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Comisia Europeană a decis acordarea autorizației condiționate de punere pe piață a vaccinului AstraZeneca pentru toate țările Uniunii Europene.

 

Decizia a fost luată vineri, la scurt timp după ce Agenția Europeană a Medicamentului a recomandat  acordarea autorizației condiționate de punere pe piață pentru vaccinul împotriva COVID-19 dezvoltat de compania AstraZeneca.

“Comitetul pentru medicamente de uz uman (CHMP) din cadrul EMA a evaluat datele privind calitatea, siguranța și eficacitatea vaccinului și a recomandat prin consens acordarea de către Comisia Europeană a autorizației condiționate de punere pe piață.

Studiile clinice pe baza cărora au fost furnizate datele analizate au inclus un număr de 24.000 de persoane, dintre care jumătate au primit vaccinul, cealaltă jumătate primind placebo. În studiile clinice desfășurate au fost incluse predominant persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 55 ani.

Recomandarea pentru vaccinul AstraZeneca este de administrare a două doze la interval de 4-12 săptămâni și poate fi administrat persoanelor cu vârstă de peste 18 ani”, a informat CNCAV.

Acesta este al treilea vaccin anti-Covid autorizat în Europa, după cele realizate de Pfizer/BioNTech și Moderna.

Back To Top