Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Ministerul Educației a prezentat, vineri, situația actualizată a infectărilor, în cele peste 3.000 de localități din România (VEZI LISTA AICI), cifră în funcție de care se decide cine va merge la școală de luni, 8 februarie, și cine va continua cursurile on-line.

 

Potrivit ministrului Sorin Cîmpeanu, din 3.181 de localități din România, 149 de localități sunt acum în scenariul roșu, 903 localități în scenariul galben, iar restul în scenariul roșu.

O singură localitate din Prahova se află în prezent în scenariul 3. Provița de Sus are o incidență de 3,11 cazuri active la mia de locuitori, așa că, aici, pe 8 februarie, la școală vor merge doar preșcolarii și elevii claselor primare.

În alte 26 de localități din județ, rata infectărilor este între 1 și 3 la mie, drept urmare unitățile de învățământ vor funcționa în scenariul galben, cu prezența fizică a preșcolarilor, elevilor claselor primare și ai claselor terminale. În această situație sunt mai multe comune, dar și municipiul Ploiești, alături de orașele Sinaia, Plopeni, Bușteni, Slănic, Băicoi și Azuga.

În celelalte 77 de localități din Prahova, unde rata infectărilor este sub 1 la mia de locuitori, toți elevii și preșcolarii vor merge la cursuri de luni, 8 februarie.

scenarii rate incidenta1

scenarii rate incidenta2

scenarii rate incidenta3

 

Back To Top