Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Prezent la Actualitatea LIVE, inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean Prahova, Ilona Rizea, a anunțat cum va decurge procesul didactic după reluarea cursurior școlare.

 

„Toată lumea se întoarce la școală, nu mai vorbim despre un program decalat, dar legat de orar nu sunt menționate modificări, deci vorbim tot despre o oră de curs mai scurtă, de 30-40 de minute. Trebuie să avem în vedere că sunt copii care rămân în online, de aceea scurtarea programului și micșorarea orei de curs au fost gândite tocmai ca elevul să nu petreacă foarte mult timp în fața calculatorului. Evident că 30 de minute nu sunt suficiente, se acoperă mai mult partea de predare, de transmitere de informații, însă nu mai este timp pentru exercițiu, pentru aprofundare sau pentru o diversificare a sarcinilor de lucru. Există o propunere a Ministerului ca în fiecare săptămână să se organizeze până la cinci ore de activități remediale de către fiecare cadru didactic. Nu ne referim la o anumită categorie de elevi, la cei care, în urma unei evaluări, stabilim că nu și-au însușit toate cunoștințele, ne referim și la copiii care ar fi putut să obțină performanțe și care, acum, nu au putut lucra suficient de mult”, a declarat Ilona Rizea.

Urmăriți întreaga emisiune

.

 

Back To Top