Categorie: Actual

Poliţiştii din Ploieşti au întrerupt, sâmbătă seară, un botez organizat într-un restaurant din municipiu. Cum petrecerile private încă sunt interzise, ei au sancţionat atât proprietarul localului, cât şi organizatorii evenimentului.

 

"Aseară, în jurul orei 19:00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Ploiești s-au sesizat din oficiu cu privire la un eveniment privat (botez) organizat pe raza municipiului, la care au participat mai multe persoane. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat 20 de persoane și au aplicat sancţiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020. Totodată, administratorul localului a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii nr.55/2020. În urma intervenției polițiștilor, evenimentul a fost întrerupt, iar participanții au părăsit locația", au transmis reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

"Facem precizarea că evenimentele (nunți, botezuri, mese festive) sunt interzise. Recomandăm tuturor cetățenilor să evite aglomerațiile, să respecte distanțarea fizică, să poarte masca de protecție și să nu se expună la riscuri", mai arată Poliţia Prahova.

Back To Top