Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Miercuri,10 februarie, vor putea fi efectuate primele programări în cepe 180 de centre înființate la nivel național, pentru administrarea vaccinului anti-Covid AstraZeneca.

 

Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, a anunțat că, din 15 februarie şi până la sfârşitul lunii martie, pentru cele 180 de cabinete de vaccinare vor fi disponibile aproape 500.000 de locuri, din care primele 200.000 dintre aceste locuri vor fi încărcate pe platforma de programare și vor fi disponibile, probabil, după-amiază.

Vaccinarea propriu-zisă, în aceste centre, va începe de luni, 15 februarie. În Prahova, vaccinul AstraZeneca va fi administrat în șase cabinete:

- 3 fluxuri la Centrul Medical MEDIURG, str. Plugari nr. 1Bis, Ploiești

- 1 flux la Centrul Cultural „Aurel Stroe“, Bulevardul Libertății 93, Bușteni

- 1 flux la Școala Gimnazială „George Enescu“, Bulevardul Carol I, nr.36, Sinaia

- 1 flux la Sala de Sport, str. Stadionului, Mizil

Vaccinul AstraZeneca este al III-lea vaccin împotriva COVID-19 disponibil pentru derularea campaniilor de vaccinare în statele membre ale Uniunii Europene și, implicit, în România. Acesta este recomandat pentru grupa de vârstă 18-55 de ani, cu posibilitatea creșterii acestui interval, în funcție de apariția noilor date științifice. Intervalul de timp recomandat între cele două doze este de 8 săptămâni.

În contextul în care în România sunt administrate, deja, trei tipuri de vaccin anti-Covid, au apărut discuții în spațiul public despre posibilitatea ca beneficiarii să-și aleagă tipul de ser cu care să fie imunizați. Fiecare vaccin este administrat printr-un anumit cabinet/flux de vaccinare, iar pacientul poate vedea încă de la programarea rapelului de care va primi. Pentru Pfizer/BioNTech, administrarea celei de-a doua doze este programată la trei săptămâni, pentru Moderna – la patru săptămâni, iar pentru AstraZenea – rapelul va fi programat la opt săptămâni.

Suplimentar, autoritățile intenționează să introducă, în platforma de vaccinare, și o listă de așteptare. Astfel, persoanele înscrise pe această listă vor fi notificate în momentul în care se eliberează locuri în centrul de vaccinare pe care l-au ales.

Foto: RO Vaccinare

Back To Top