Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Poliția Capitalei a anunțat, miercuri dimineață, că zeci de percheziții au loc, în București și mai multe județe, în dosare de evaziune fiscală și spălare de bani.

 

30 de percheziții, în București și în județele Prahova, Ilfov, Constanța și Bacău, în dosare de evaziune fiscală și spălare de bani

Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, efectuează 30 de percheziții  în cauze privind săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală și spălare a banilor, a anunțat DGPMB.

“Serviciul de Investigare a Criminalității Economice a Sectorului 2 Poliție , sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București pune în executare 22 de mandate de percheziție domiciliară în municipiul București și județele Ilfov, Prahova și Bacău și 26 de mandate de aducere într-un dosar privind săvârşirea infracțiunilor de evaziune fiscală și spălare a banilor în domeniile achizițiilor de produse textile și a legumelor și fructelor, prejudiciul cauzat bugetului consolidat al statului fiind de peste 3 milioane de lei. Persoanele vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Sector 2”, precizează Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Perchezițiile sunt derulate de DGPMB, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

În același timp, alte opt percheziții se derulează în municipiul București și județul Constanța, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală și spălare a banilor. Prejudiciul adus bugetului consolidat al statului se ridică la aproximativ 4,6 milioane lei.

Foto ilustrație

Back To Top