Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

În seara zilei de 19 februarie 2021, în jurul orei 21:30, o deținută încarcerată în Penitenciarul de Femei Târgșoru Nou a atacat și lovit o asistentă medicală care urma să-i administreze tratamentul.

Deținuta este clasificată cu risc pentru siguranța penitenciară, aceasta execută o pedeapsă privativă de libertate pentru tentativă de omor asupra propriului copil. Incidentul s-a petrecut în cabinetul medical al penitenciarului. Din primele informații obținute de reporterii APH, deținuta a fost prezentată la cabinetul medical fără a se respecta dispozițiile regulamentului de pază stipulat de ordinul nr. 2724/C/2018 privitor la funcționarea penitenciarelor. Concret, ofițerul șef de tură care trebuia să fie prezent în mod obligatoriu a lipsit.

Asupra asistentei medicale ar fi fost făcute presiuni din partea personalului din pază, pentru muşamalizarea incidentului, susţin surse din interior.

Revenim cu amănunte. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Back To Top