Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Poliţia Prahova anunţă că a reuşit să-l găsească pe bărbatul care a provocat accidentul rutier petrecut aseară pe DN1, în Pucheni, şi soldat cu decesul unui pieton. Suspectul, în vârstă de 31 de ani, nu are permis de conducere pentru nicio categorie. El a fost reţinut de anchetatori.

 

"Conducătorul auto a fost depistat, în persoana unui bărbat în vârstă de 31 de ani. Acesta a fost testat alcoolscop, rezultatul indicând o valoare negativă. În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că acesta nu figurează ca posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Fața de bărbat a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei sau a procurorului care efectuează cercetarea locului faptei de către conducătorul vehiculului implicat într-un accident de circulaţie și conducerea unui vehicul fără permis de conducere", a anunţat Poliţia Prahova, duminică dimineaţă.

Pietonul lovit, un bărbat de 68 de ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral grav şi a intrat în stop cardio-respirator la scurt timp. În ciuda eforturilor medicilor, victima a murit la spital.

(Sursa foto: arhivă)

Back To Top