Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Ministrul Transporturilor a anunţat că astăzi a fost dat startul în cadrul contractului de servicii pentru realizarea documentaţiei tehnice care să stea la baza viitoarei autostrăzi Ploieşti - Comarnic - Braşov, tronson important al A3. Se discută inclusiv despre două viitoare tuneluri, în Sinaia şi Buşteni.

 

"A fost dat astăzi ordinul de începere, în prima întâlnire oficială cu proiectantul la sediul CNAIR. Această autostradă trebuie pregătită fără cusur din punct de vedere al documentației tehnice și studiilor de teren. Nu ne mai permitem întârzieri. Ne dorim soluții moderne, cu tuneluri (Bușteni+Sinaia), soluții prietenoase cu turismul și mediul", a declarat Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor, într-un mesaj publicat pe Facebook.

"Conform contractului, una dintre primele etape este pregătirea studiilor de trafic: modelarea traficului, a fluxurilor de circulație, prognoza de trafic și finalizarea acestui capitol. În paralel se desfășoară studiul alternativelor de traseu cu schițe, sisteme rutiere proiectate, scurgerea apelor și identificarea constrângerilor de pe fiecare opțiune. După o etapă de consultare publică se aprobă traseul final. Studiile contractate sunt cele hidrologice, hidraulice și geotehnice - un capitol foarte important pentru orice construcție pe care o vrem executată fără probleme în teren. Și acestea sunt doar o parte din activitățile necesare. Pe sectoarele critice, unde - știm cu toții - traficul este infernal (centurile de la Comarnic și Bușteni) și pe Ploiești - Comarnic, am cerut proiectantului din nou ca documentația să fie livrată în avans. Trebuie să începem lucrul efectiv cu utilaje în teren cât mai repede pe această autostradă", a mai declarat ministrul Drulă.

Back To Top