Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Comisia Europeană a acordat, joi, autorizația de introducere pe piață condiționată (AIC) pentru vaccinul împotriva COVID-19 creat de Janssen Pharmaceutica NV.

 

Vaccinul produs de una dintre companiile farmaceutice Janssen ale Johnson & Johnson este al patrulea vaccin împotriva COVID-19 autorizat în UE. “Această autorizație se acordă în urma unei recomandări științifice pozitive bazate pe o evaluare aprofundată a siguranței, eficacității și calității vaccinului de către Agenția Europeană pentru Medicamente (EMA) și este aprobată de statele membre”, a transmis reprezentanța în România a Comisiei Europene.

„Vaccinul Janssen este al patrulea vaccin autorizat din portofoliul UE și ne va ajuta să consolidăm campania de vaccinare în al doilea trimestru al anului 2021. Acesta necesită doar o doză unică, ceea ce ne aduce cu încă un pas mai aproape de atingerea obiectivului nostru colectiv de a vaccina 70 % din populația adultă până la sfârșitul verii”, a declarat președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

„Portofoliul nostru conține în prezent patru vaccinuri sigure și eficace împotriva COVID-19, pe care ne străduim să le oferim cetățenilor din Europa și din afara ei cât mai curând posibil. Un vaccin cu doză unică poate influența radical viteza de implementare a campaniei de vaccinare. Intrarea pe piață a vaccinului Janssen asigură accesul la un total de până la 1,8 miliarde de doze de vaccinuri aprobate de la diferite platforme tehnologice — acest lucru este esențial pentru asigurarea accesului la vaccinuri pentru Europa și partenerii noștri internaționali. Vom continua să depunem eforturi neobosite pentru a sprijini producătorii de vaccinuri și pentru a ne asigura că aceștia livrează dozele necesare, astfel cum a fost convenit în contractele noastre”, a specificat și Stella Kyriakides, comisar pentru sănătate și siguranță alimentară.

Vaccinul Janssen va fi administrat în doză unică adulților cu vârsta de peste 18 ani pentru prevenirea COVID-19. Vaccinul se bazează pe un adenovirus, un virus inofensiv care transmite „instrucțiunile” din partea virusului care cauzează COVID-19. Acest lucru permite celulelor proprii ale organismului să producă proteina specifică virusului COVID-19. Sistemul imunitar al persoanei recunoaște că această proteină specifică nu ar trebui să se afle în organism și reacționează prin producerea de mijloace de apărare naturale împotriva infecției COVID-19. Adenovirusul din vaccin nu se poate reproduce și nu cauzează boală.

Serul are o eficiență de 66%, potrivit studiilor efectuate până acum. Dintre cele patru vaccinuri utilizate până acum în Europea, Janssen este singurul care nu necesită rapel.

Pe baza avizului pozitiv al EMA, Comisia a verificat toate elementele care susțin autorizarea introducerii pe piață și a consultat statele membre înainte de a acorda autorizația de introducere pe piață condiționată.

 

Foto: demorgen.be

Back To Top