Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat că săptămânile suplimentare de vacanță acordate în luna aprilie vor fi luate, de fapt, din vacanța de vară, care va începe cu două săptămâni mai târziu decât era prevăzut în calendar, adică abia pe 2 iulie.

“Ne uităm cu toții la evoluția epidemiologică, din păcate nu este foarte greu de intuit că vom avea un vârf al ratei de infectare exact în luna aprilie. Dacă vom avea un vârf al ratei de infectare cred că este ușor de anticipat că nu vor fi prea multe locuri deschise în care să meargă (elevii în vacanță, n.r.). Școala se prelungește cu două săptămâni, vacanța, de asemenea, se prelungește cu două săptămâni, luna aprilie aveam oricum vacanța de Paște catolic și vacanța de Paște ortodox. Aceste două săptămâni de vacanță ar fi putut să fie două săptămâni de învățământ on-line. Dacă ar fi fost învățământ online, atâta vreme cât toată lumea e supărată pe învățământul on-line pentru că unii nu au tablete, alții nu au acces la internet, alții nu au profesori pregătiți, alții nu au profesori disponibili, această perioadă de învățământ on-line ar putea fi înlocuită cu prezența fizică. Punem în balanță aceste două variante. În felul acesta s-au judecat lucrurile. Pe de altă parte, dacă nu ar fi fost adoptată această variantă, ar fi fost destul de clară închiderea școlilor, inclusiv pentru derularea simulărilor”, a declarat ministrul Educației, marți seară, la postul B1 TV.

Modificarea structurii anului școlar mută Evaluarea Națională și admiterea la liceu în luna iulie. De asemenea, evaluările naționale la clasa a II-a trebui reprogramate pentru luna mai.

Amânarea cu două săptămâni a vacanței de vară ar însemna încheierea cursurilor semestrului al II-lea pe 2 iulie, cu excepția elevilor de clasa a VIII-a, care ar trebui să termine cursurile pe 25 iunie, și a celor din anii terminali de liceu, pentru care școala se va termina pe 18 iunie. În învățământul profesional și tehnic, semestrul al doilea ar trebui prelungit până pe 23 iulie.

Back To Top