Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
termometruAvând în vedere prognozele meteo ce anunță temperaturi sub -15 grade Celsius , chiar și pe timpul zilei, adăpostul de noapte va fi deschis permanent.

Totodata, incepand din aceasta dupa amiaza, echipaje ale Politiei Locale Ploiesti in colaborare cu Politia Municipiului Ploiesti vor strange de pe strazi persoanele fara adapost si le vor duce la centrul de noapte. Aici vor primi supa calda si ceai cald. Vor beneficia totodata de asistenta medicala curenta, televizor si vor avea posibilitatea de a se spala.

In conditiile in care cele 44 de locuri vor fi insuficente exista solutii ca toate persoanele fara adapost care vor solicita ajutorul sa fie gazduite la internatul Colegiului Tehnic "Lazar Edeleanu". Aici sunt pregatite alte 40 de locuri in 10 camere.

De asemenea, incepand cu aceasta dupa amiaza ploiestenii care se afla pe drum si sufera din cauza gerului, pot apela la echipajele Politiei Locale Ploiesti si vor primi un pahar cu ceai cald. Politistii locali vor avea in permanenta termosuri cu ceai cald si pahare de unica folosinta.

Ploiestenii care au probleme din cauza conditiilor meteo, sau persoanele care raman izolate in jurul Ploiestiului sunt rugate sa sune la următoarele numere:

0244 -984 dispeceratul primariei
0244 -954 dispeceratul politiei locale ploiesti
0244 - 513255 Politia locala Ploiesti
0244 - 513467 Politia locala Ploiesti
Back To Top