Categorie: Actual
ceai_caldDin cele 63 de persoane un număr de 56 au rămas în centru, alte 7 au fost găzduite la Colegiul Tehnic "Lazăr Edeleanu" din Ploieşti. Totodată, din cele 63 de persoane fără adăpost, 17 persoane au fost aduse de Poliţia Locală Ploieşti la adăpost, iar alte 2 au fost duse direct la internatul colegiului tehnic.

Toate persoanele găzduite la adăpostul de noapte şi la internatul colegiului tehnic au primit ceai cald, fără a se ţine cont de cantitate, şi câte o porţie de supă caldă. Trebuie precizat că un număr de 14 persoane fără adăpost au refuzat cazarea.

De asemenea, echipajele Poliţiei Locale Ploieşti au oferit în cursul zilei de ieri şi azi noapte 274 porţii de ceai şi 19 porţii de supă, cetăţenilor aflaţi pe stradă sau în staţiile de autobuz. Această acţiune va continua si în zilele următoare, iar ploieştenii care se află pe drum şi suferă din cauza gerului, pot apela la echipajele Politiei Locale Ploieşti şi vor primi un pahar cu ceai cald. Poliţiştii locali vor avea în permanenţă termosuri cu ceai cald şi pahare de unică folosinţă.

Ploieştenii care au probleme din cauza condiţiilor meteo, sau persoanele care rămân izolate în jurul Ploieştiului sunt rugate să sune la dispeceratul primăriei – 0244 984 sau la dispeceratul Poliţiei Locale Ploieşti – 0244 954, 0244 513 255, sau 0244 513467.

Back To Top