Categorie: Actual

Mesajul unei ploieștence din zona de nord a municipiului a fost publicat, în ultimele zile, pe mai multe grupuri de pe Facebook. Mămica a reclamat un ușor accident de circulație, provocat de un șofer al SGU Ploiești, atrăgând totodată atenția asupra situației din zona Aleea Cătinei, unde pietonii, inclusiv elevii, circulă printre mașini, iar șoferii la rândul lor își fac loc cu greu pe strada destul de îngustă.

“În timp ce mă întorceam de la școală, după ce mi-am lăsat copilul, fix lângă blocul de vis-a-vis de SGU Nord, am asistat la încercările insistente şi disperate de a parcă ale unui şofer de la Formaţia Tăieri Arbori (aşa scrie pe faţa maşinii, deşi nu se vede bine în fotografie din cauza luminii), lovind de 2 ori maşina parcată în dreapta lui. Nu a reuşit să parcheze şi într-un final a renunţat şi şi-a văzut de drum.

Maşina a fost zgâriată bine pe aripa spate şi portieră. Am stat 15 minute în zonă să aştept șoferul maşinii lovite, însă nu a apărut, de aceea m-am gândit să fac publică această situaţie, poate îi va fi de folos”, a scris femeia, în cursul zilei de ieri, pe un grup dedicat mămicilor din județ.

Aceeași postare a apărut, apoi, și pe alte pagini de Facebook.

Reprezentanții SGU Ploiești au anunțat că, încă de ieri dimineață, angajatul lor a anunțat Poliția cu privire la evenimentul produs. Totodată, aceștia au lansat un apel către șoferii din zonă, să nu mai parcheze pe ambele părți ale străzii, pentru a permite accesul de lucru al vehiculelor SGU la punctul de lucru al societății.

Faptul că strada este ocupată de mașini parcate sau autovehicule mari este de altfel un alt aspect reclamat și de mămica în cauză: “Menţionez că am scris şi pe pagina Primăriei acum puţină vreme cu rugămintea de a face ceva cu maşinile parcate stânga - dreapta pe această alee (Aleea Catinei), care este foarte populată pe timpul şcolii, când părinţii şi copiii sunt nevoiți să meargă efectiv pe stradă, printre mașinile în mers, neavând cum să folosească trotuarul.”

În replică, alte persoane au comentat că tocmai înființarea punctului de lucru al SGU, în zona respectivă, cu străzi înguste și în apropierea unei unități de învățământ, nu a fost o idee inspirată.

“Nu cred că avem noroc să scăpăm de ei din zonă. Alături de sediul lor iarba are un metru. Ne mănâncă șerpii”, a reclamat o altă ploieșteancă.

Foto: Facebook/ Mămici prahovene

Back To Top