Categorie: Actual

ISU Prahova a anunțat că, în urma tragicului accident produs marți dimineață (VEZI DETALII), pe DN 1, cinci bărbați și-au pierdut viața, iar alte două persoane au fost transportate în stare gravă, la spital.

Potrivit sursei citate, cei cinci bărbați care au murit aveau 18, 20, 21, 31, respectiv 43 de ani.

Poliția a anunțat că tânărul de 21 de ani conducea mașina, în momentul impactului.

Șoferul celui de-al doilea autoturism implicat, un bărbat de 34 de ani, a fost dus la UPU Ploiești de echipajul SMURD Terapie Intensivă Mobilă. O femeie de 35 de ani, pasageră în autoturismul acestuia, a fost preluată de un elicopter SMURD și transportată la un spital din București, cu traumatism abdominal, traumatism de femur și traumatism cranio-cerebral.

La locul tragediei, Poliția a demarat imediat cercetările. “Pe DN1, km 103+900 Nistorești, pe sensul de mers Brașov către Ploiești s-a produs un accident rutier.  Implicați un conducător auto în vârstă de 21 de ani și un conducător auto în vârstă de 34 de ani.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto în vârstă de 21 de ani și a celor 4 pasageri din mașina acestuia. O pasageră din mașina bărbatului în vârstă de 34 de ani a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Totodată a fost acroşat un alt autoturism care circula regulamentar, fără a înregistra victime. Conducătorul auto în vârstă de 34 de ani testat alcoolscop, rezultat negativ.

La acest moment se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier”, sunt informațiile furnizate de IJP Prahova, până în acest moment.

Începând cu ora 9.40, în zonă se circulă alternativ, pe sensul Brașov-Ploiești, iar sensul de urcare este restricționat.

Update - Potrivit SAJ Prahova, echipajele de urgență au fost alertate în jurul orei 8.13. La fața locului, trei bărbați, de 18, 20 și 21 de ani au fost găsit decedați, prezentând leziuni incompatibile cu viața. Ceilalți doi din aceeași mașină, în vârstă de 31 și 43 de ani, prezentau politraumatisme și se aflau în stop cardio-respirator, echipjele nereușind să-i resusciteze.

Pasagera din a doua mașină implicată a prezentat traumatism cranio-cerebral, traumatism toraco-abdominal, fractură humerus drept, traumatism tibio-tarsiană stânga. După evaluare, aceasta a fost preluată de elicoperul SMURD.

Al doilea șofer, de 34 de ani, prezenta traumatism cranio-cerebral minor, traumatism toracic, traumatism genunchi drep, el fiind t transportat la Spitalul Județean Ploiești de către echipajul C1.

Update 11.00 - Traficul în zonă  revenit la normal.

5

4

1

Sursa foto: ISU Prahova

Back To Top