Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
rise_projectJurnalistul ploieştean Mihai Munteanu a lansat, împreună cu alţi patru colegi, Paul Radu, Daniel Bojin, Cristi Ciupercă și Romana Puiuleț, proiectul interactiv online RISE PROJECT.
Primul proiect al Rise a fost un material despre conexiunile dintre un oficial al FC Barcelona și gruparea lui Nicu Gheară.

RISE PROJECT este o organizație deschisă atât jurnaliștilor de investigație, cât și programatorilor, "cu unicul scop de a servi interesul public". Folosește platforme tehnologice de ultimă oră în jurnalismul de investigație (softuri specializate în analiza informațiilor etc). Este în pregătire lansarea unui program prin care ziariștii pot contribui, pe platforma online, la desfășurarea unei investigații, informează paginademedia.ro.
RISE PROJECT este partener Hotnews, OCCRP și Investigative Dashboard.

Jurnalistul ploieştean Mihai Munteanu a câștigat Premiul Daniel Pearl pentru o serie de materiale de investigație despre corupție și crimă organizată, grupate sub genericul Offshore Crime Inc. Munteanu a condus o echipă internațională de reporteri pentru acest proiect, coordonat de Paul Cristian Radu.
Back To Top