Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Rezultatele la examenul de titularizare vor fi afisate pe 3 august
Categorie: Actual

Miercuri are loc, și în Prahova, proba scrisă a examenului de titularizare, pentru ocuparea catedrelor vacante în anul școlar 2021 – 2022.

Examenul este organizat în patru centre de concurs din județ.

“Pentru susținerea acestei probe s-au înscris 1081 de candidați, dintre care 186 de candidați provin din promoția curentă. Subiectele, traducerea acestora în limbile minorităților naționale și baremele de evaluare pentru cele 122 de discipline de concurs sunt asigurate de Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație și vor fi publicate după susținerea probei scrise, pe site-ul subiecte.edu.ro (ora 16:00)”, a anunțat ISJ Prahova.

Calendar

Primele rezultate vor fi afișate în data de 27 iulie, la sediile inspectoratelor școlare și pe site-ul http://titularizare.edu.ro, iar notele după contestații vor fi anunțate pe 3 august.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci). Proba practică și inspecția la clasă au fost eliminate pentru anul în curs prin OUG nr. 70/2020, aprobată prin Legea nr. 179/2020, cu modificările și completările ulterioare.

Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe publice sau on-line, organizate de către inspectoratele școlare în intervalul 4 – 5 august.

Un post la cinci candidați

La nivel județean sunt disponibile 196 posturi didactice/catedre vacante pentru angajare pe perioadă nedeterminată ( 114 în mediul urban şi 82 în mediul rural), au anunțat reprezentanții ISJ Prahova. Cele mai multe posturi vacante pentru angajare pe perioadă nedeterminată vizează următoarele discipline/specializări: educație fizica – 31 posturi (89  candidați),  educatoare - 48  (247  candidați), învățători - 26 posturi, 131 candidați.

Back To Top