Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

vaccinul anti-covid moderna
Categorie: Actual

Agenţia Europeană pentru Medicamente (EMA) a aprobat, vineri, utilizarea vaccinului anti-COVID-19 Moderna pentru adolescenți.

Vaccinul anti-Covid Moderna este al doilea care poate fi utilizat în Europa la grupa de vârstă 12-17 ani, după cel produs de Pfizer/BioNTech.

Administrarea vaccinului Spikevax (Moderna) la grupa de vârstă 12-17 ani se va face similar ca la persoanele de peste 18 ani, prin două injecţii administrate în partea superioară a braţului, la un interval de patru săptămâni, anunță Agerpres.

''Comitetul pentru medicamente de uz uman (CHMP) din cadrul EMA a recomandat acordarea unei extinderi a indicaţiilor vaccinului COVID-19 Spikevax (Moderna) pentru a include utilizarea acestuia la copii cu vârste cuprinse între 12 şi 17 ani'', a declarat autoritatea europeană de reglementare într-un comunicat citat de agenția amintită.

Efectele vaccinului Spikevax au fost studiate în cadrul unui studiu clinic la care au participat 3.732 de copii cu vârste cuprinse între 12 şi 17 ani, demonstrându-se că serul produce un răspuns imunitar comparabil în cazul copiilor cu vârste între 12 şi 17 ani cu cel observat la tinerii adulţi cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani.

 

Foto: Joseph Prezioso > AF/Getty Images via dw.com

Back To Top