Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

incepe repartizarea la licee
Categorie: Actual

Astăzi are loc prima etapă a repartizării în licee a elevilor care au susţinut Evaluarea Naţională, după ce anterior a fost publicată ierarhia mediilor la nivel naţional. Elevii şi părinţii au fost sfătuiţi să completeze cât mai multe opţiuni, indiferent de preferinţele lor, pentru a elimina riscul de a rămâne nerepartizaţi. Reamintim că media de admitere la liceu este formată din media obținută la Evaluarea Națională (80%) și media generală de absolvire a claselor V-VIII (20%). Rezultatele repartizării computerizate vor fi publicate, tot astăzi, pe site-ul http://admitere.edu.ro.

Algoritmul de repartizare ordonează elevii descrescător după media de admitere, repartizându-i pe rând, începând de la elevul cu cea mai bună medie. Pentru fiecare elev, se caută prima opţiune de pe listă unde mai sunt locuri libere şi elevul este repartizat la acea opţiune. Dacă la un moment dat se găseşte un elev la care opţiunile exprimate în fişă nu îi permit să intre la nici un liceu (pentru că locurile au fost deja ocupate de cei cu medie mai mare decât el), elevul respectiv rămâne nerepartizat.

Ministerul Educației a publicat în 4 iulie listele cu specializările, liceele şi şcolile din judeţe, precum şi numărul de locuri disponibile pentru Admiterea în licee 2021. În listele cu specializări se regăsește și ultima medie de intrare din anul 2020.

Back To Top