Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

inceputul anului scolar ar putea veni cu noi reguli pentru profesorii nevaccinati. Acestia ar putea fi testati inainte de intrarea la ore
Categorie: Actual

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat că profesorii care nu sunt vaccinați ar putea fi testați periodic, înainte să intre în unitățile de învățământ. „Dacă cei care au competență în domeniul sanitar vor prezenta avantaje nete, este posibil să se introducă și măsuri care privesc testarea personalului din școli”, a declarat Sorin Cîmpeanu duminică seara, la Digi24.

Proiectul este în studiu împreună cu Ministerul Sănătății

Cîmpeanu a declarat că rămâne de văzut cu ce frecvență se va face această testare. „Vom vedea. Nu am nici eu, nici Ministerul Educației competențe medicale. Aceste discuții se poartă împreună cu Ministerul Sănătății, care este îndreptățit să propună astfel de măsuri. Am inițiat aceste discuții împreună cu Ministerul Sănătății, nu există încă o decizie”, a precizat ministrul Sorin Cîmpeanu. Ministrul Educației dorește reluarea cursurilor cu toți elevii în clase din 13 septembrie.

„O serie de reguli sanitare, între care purtarea măștii, distanțarea fizică, aerisirea încăperilor, vor rămâne obligatorii în interiorul școlilor. Nu și despărțitoarele de plexiglas, care și-au dovedit inutilitatea, a menționat Sorin Cîmpeanu”.

Sursa: Digi24

 

Back To Top