Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Natatia romaneasca se poate mandri cu david popovici si robert glinta in finala jocurilor olimpice 2020
Categorie: Actual

David Popovici a reușit luni performanța de a se califica, la numai 16 ani, în finala olimpică a probei de 200 de metri liber. Înotătorul fenomen al României și-a îndeplinit, astfel, obiectivul pe care și-l propusese pentru prima sa participare la Jocurile Olimpice. Și Robert Glință a prins calificarea în finala de 100 metri spate, el fiind campionul european en titre la această probă.

Popovici a ieșit pe locul al doilea în prima semifinală în care a concurat, cu timpul de 1 min 45 s 68 de sutimi, fiind depășit doar de rusul Martin Maliutin. David Popovici a avut un timp ceva mai mare decât cel reușit în semifinale, când a parcurs cele patru lungimi de bazin în 1 min 45 sec și 32 de sutimi. Ulterior, după desfășurarea celei de-a doua semifinale, David Popovici a prins finala de pe poziția a 7-a. În finala programată pentru marți, 27 iulie, la ora 4:43 (ora României) vor concura opt sportivi.

Finala are loc marți, 27 iulie, ora 4:59 (ora României)

Robert Glință, în vârstă de 24 de ani, primul campion european al României, a ieșit pe locul al patrulea în prima semifinală în care a concurat, însă cu un timp mai bun decât cel reușit în serii. A parcurs cele două lungimi de bazin în 53 de secunde și 20 de sutimi. Ulterior, după ce s-a desfășurat și cea de-a două semifinală, timpul lui Robert Glință a fost al optulea din concurs, reușind la limită calificarea în finală. Și finala lui Robert Glință are loc marți, 27 iulie, de la ora 4:59, ora României.

 

Back To Top