Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

De când aparține Roșia Montana de România?
Categorie: Actual

Publicația Magyar Nemzet a publicat, astăzi, un articol semnat de Attila D. Balázs, în care autorul își exprimă speranța că zăcămintele de aur de la Roșia Montana nu vor fi exploatate „măcar atât timp cât nu se mai întoarce roata morii de aur a istoriei”.

„În Roșia Montana, aflată în „pătratul aurului” nu exista noțiunea de minerit cu cianuri, sau cu distrugerea naturii din jur, respectiv și a culturii. Umbra acestei distrugeri se simte an de an în acest oraș minier cu un mare trecut, unde renumitul geolog Ferenc Wanek a afirmat că zona era stăpânită cu mult înaintea lui Hristos mai întâi de agatârcii înrudiți cu sciții. 

Trebuie să menționăm aici şi poezioara lui Octavian Goga „Munții noștri aur poartă, Noi cerșim din poartă-n poartă”. Începutul poeziei spune multe aici, deoarece nu trebuie decât să punem întrebarea: De când aparține Roșia Montana de România? De aceea sperăm ca cele 300 tone de aur şi 1.600 tone argint vor rămâne în pământul natal (rezerva de aur a Ungariei este în acest moment de 94,5 tone), respectiv cine știe câtă platină, molibden la care speră firmele străine. Măcar atât timp cât nu se mai întoarce roata morii de aur a istoriei”, se arată în articolul citat.

Back To Top