Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

biciclisti pe jepii mari in bucegi
Categorie: Actual

Trei tineri din Dolj s-au pus în pericol, luni seară, când au încercat să coboare cu bicicletele pe un traseu din Bucegi.

Cei trei nu cunoșteau traseele din Bucegi așa că, potivit salvamontiștilor, au ales la întâmplare un traseu pe care să coboare. Iar alegerea nu a fost cea mai inspirată, dar turiștii au avut noroc că nu au putut înaintea prea mult, din cauza unor câini de stână.

Salvamont: Au avut noroc că i-au încolți câinii și s-au speriat

“Trei tineri din Dolj au fost salvaţi în această seară (luni – n.r.) de pe Valea Caraimanului.

Aceştia urcaseră pe munte cu bicicletele şi, când s-a înserat, au vrut să coboare. Cum nu cunoşteau niciun traseu turistic, au ales la întâmplare tocmai Jepii Mici. Norocul lor a fost că, în apropiere de Cabana Caraiman, i-au încolțit câinii ciobăneşti. De spaimă, cei trei au sunat după ajutor. Pentru că nu ştiau să ne spună unde se află şi nici nu puteau să ne trimită o locaţie, a durat aproape o oră până i-am găsit. Erau trecuţi de cabană şi am fost nevoiţi să-i urcăm înapoi spre Platou şi să-i ghidăm către Piatra Arsă, unde s-au şi cazat”, au povestit salvamontiștii din Bușteni.

Sursa foto: Salvamont Bușteni

Back To Top