Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

majorare tarif gigacalorie
Categorie: Actual

PSD Ploiești critică decizia luată ieri în Consiliul Local, prin care tariful la gigacalorie a fost majorat de la 375,26 Lei, la 431,47.

 „Am solicitat atât în ședințele consiliului local cât și în conferințele de presă ca primarul Volosevici să explice ploieștenilor de unde va avea banii necesari pentru suportarea acestei creșteri de preț, știut fiind că bugetul ploieștean este sărăcit din cauza administrației incompetente a primarului liberal și a majorității din consiliu. Orb, surd și mut, primarul Volosevici nu a dat un răspuns coerent problemelor ridicate de noi, limitandu-se la a spune doar că el garantează că vor fi bani pentru subvenție. Probabil că această garanție va fi la fel cu cea care a dat-o pentru rezolvarea tuturor celorlalte probleme ale Ploiestiului. De aceea, la această oră, Ploiestiul este un oraș acoperit cu gunoaie, fară marcaje rutiere și fară cel mai mic respect pentru siguranța cetățeanului.

Nu este alocată suma necesară subvenției

Solicităm ca în viitoarea ședință de consiliu primarul să identifice sumele necesare acoperirii subvenției pentru a fi acordată populației, deoarece la acest moment nu exista alocată suma de peste 90 milioane lei necesară. În caz contrar urmează să studiem posibilitatea de a anula în instanță hotărârea de consiliu adoptată ieri, una complet injustă pentru ploieșteni”, se arată într-un comunicat de presă al PSD Ploiești.

Back To Top