Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

contol acte politia de frontiera
Categorie: Actual

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a actualizat lista statelor cu risc epidemiologic ridicat, în funcție de cifrele înregistrate în ultimele zile.  Grecia, Irlanda, Monaco, Maldive, Bahamas, Curaçao și Insulele Virgine ale Statelor Unite intră, la 1 august, pe lista roșie, iar Franța, Belgia, Israel, Statele Unite ale Americii, Islanda, Honduras, Aruba și Sint Marteen vor fi pe lista galbenă, ca urmare a creșterii ratei infectărilor.

Măsurile aplicate pentru cei veniți din țările incluse în cele două categorii (incidență între 1,5 și 3 la mie – zona galbenă, respectiv incidență peste 3 la mie-zona roșie) sunt aproape identice. Principala diferență se referă la carantinarea persoanelor peste 16 ani, care poate fi evitată doar în cazul celor vacinați sau care au trecut prin boală.

La întoarcerea din țări de pe lista galbenă, carantina nu le este impusă nici celor care prezintă un test Covid negativ. Regula nu se aplică, însă, și la revenirea din zona roșie.

De la carantinare mai sunt exceptați, în ambele cazuri, copiii sub 6 ani, respectiv cei între 6 și 16 ani care prezintă un test PCR negativ.

Lista actualizată a zonelor cu risc epidemiologic ridicat, în vigoare de duminică, 1 august

lista1

lista2lista3

lista4

lista5

Back To Top