premiere directori colegii ploiesti
Categorie: Actual

Primăria Ploiești a acordat premii de excelență pentru Colegiul Național “Mihai Viteazul” și Colegiul Național “Nichita Stănescu”, după rezultatele excepționale obținute la examenele naționale din 2021, la nivelul celor două unități de învățământ.

Premiile au fost înmânate directorilor celor două colegii ploieștene.

“Au fost acordate Diplome de Excelență doamnei profesor Carmen Argeșeanu (VEZI DETALII), director al Colegiului Național «Nichita Stănescu» Ploiești, pentru rezultatele de excepție obținute de elevii acestei unități de învățământ, cu o rată a promovabilității de 100% la examenul de bacalaureat 2021, precum și domnului profesor Gabriel Țaga (VEZI DETALII), director al Colegiului Național «Mihai Viteazul»  Ploiești, pentru rezultatele de excepție obținute de elevii acestei unități de învățământ, prin obținerea a cinci note de 10 la Evaluarea Națională 2021, situând, astfel, această unitate școlară ploieșteană pe primul loc la nivel național”, a anunțat Primăria Ploiești.

Recorduri județene și naționale stabilite de liceele din Ploiești

C. N. “Nichita Stănescu” a fost singurul din municipiu cu 100% promovabilitate la Bacalaureatul 2021. De asemenea, în acest an a avut doi absolvenți cu media 10 l Bac și unul cu același rezultat la Evaluarea Națională.

În 2021, C. N. “Mihai Viteazul” Ploiești se poate mândri cu nu mai puțin de cinci șefi de promoție cu media 10 și faptul că a fost singura școală din țară cu cinci medii de 10 la Evaluarea Națională (VEZI DETALII), dintre care trei ale unor absolvenți de gimnaziu care au avut 10 pe linie și în clasele V-VIII. De asemenea, la bacalaureat, trei dintre absolvenții săi au avut media 10.

 

Back To Top