Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

control acte politia de frontiera
Categorie: Actual

Modificările aduse normelor privind acordarea concediilor medicale, valabile de la 1 august, se referă inclusiv la situația persoanelor carantinate. Anumite categorii nu vor mai beneficia decât de cinci zile de concediu medical.

“Persoanele care se deplasează în interes personal în zone în care există epidemie, risc epidemiologic sau biologic cu un agent înalt patogen, deși aceste condiții erau cunoscute la momentul inițierii deplasării și care, la întoarcerea pe teritoriul României, pentru a nu deveni factori de risc pentru persoanele cu care vin în contact, intră în concediu de carantină, vor beneficia de indemnizație suportată din FNUASS doar pentru o perioadă de 5 zile”, au explicat reprezentanții Casei de Asigurări Naționale de Sănătate.

Vezi AICI și alte modificări referitoare la modul de acrodare a concediilor medicale, începând cu 1 august.

Când este impusă carantina, la revenirea în țară

Potrivit actualelor reglementări, sunt scutite de carantinarea timp de 14 zile, la intrarea în țară, persoanele care vin din zona verde, precum și cele vaccinate anti-Covid sau trecute prin boală în ultima jumătate de an. În cazul adulților care vin din zona galbenă, excepția se aplică și dacă aceștia prezintă un test Covid negativ realizat cu cel mult 72 de ore înainte de intrarea în țară. Regula nu este valabilă însă și pentru cei care se întorc din țări de pe lista roșie, considerate cu risc epidemiologic ridicat întrucât au o incidență de peste 3 la mie (VEZI DETALII).

 

Foto: Politia de Frontieră

Back To Top