Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

inghetata cora retrasa de la comercializare oxid de etilena
Categorie: Actual

Continuă serie alertelor alimentare privind înghețata cu oxid de etilenă. Cele mai noi notificări publicate de ANSVSA au fost transmise de Cora și Metro.

Cora a anunțat retragerea unor loturi de înghețată marca proprie, din cauza prezenţei oxidului de etilenă într-un ingredient din compoziţia produselor (guma din seminţe de carruba). Sortimentele și loturile vizate au fost publicate AICI.

Produsele vizate, comercializate și la Ploiești

Potrivit notificării transmise către ANSVSA, produsele au fost comercializate în magazinele Cora din București, Bacău, Cluj, Constanța, Drobeta Turnu Severin și Ploiești.

“Dacă ați achiziționat aceste produse, vă rugăm să nu le consumați și vă așteptăm la Serviciul Clienți în orice magazin Cora, pentru returnarea și rambursarea acestora. Chiar dacă nu mai dețineți bonul fiscal care să ateste cumpărarea acestor produse, veți primi contravaloarea acestora”, au transmis reprezentanții Cora.

Metro retrage alte trei sortimente de înghețată

Ca urmare a notificării primite din partea producătorului Froneri France SAS, și Metro Cash & Carry România a inițiat retragerea de la comercializare și de la clienți a unor loturi de înghețată Metro Chef – vanilie 2,5 l, Metro Chef - ciocolată 2,5 l și Metro Chef - mentă 2,5 l. Măsura a fost luată de asemenea din cauza prezenței oxidului de etilenă în aditivul utilizat - guma de carruba.

“În cazul în care aţi cumpărat produsele menţionate mai sus, vă rugăm să nu le consumaţi şi să le returnaţi în magazinele Metro Cash & Carry România SRL până pe 20.08.2021, urmând să primiţi contravaloarea lor”, au transmis reprezentanții rețelei.

Loturile vizate au fost publicate AICI.

Pe lista magazinelor vizate de notificare se află și cel din Ploiești.

În ultima perioadă, tot din cauza prezenței oxidului de etilenă, mai multe tipuri de înghețată au fost retrase de la comercializare. Alerte alimentare precum cele din aceste zile au fost emise, deopotrivă, de producători și lanțuri de magazine (VEZI DETALII).

Back To Top