Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Loturi de inghetata retrase de la comercializare din cauza continutului de oxid de etilena
Categorie: Economic

 În ultimele zile, ANSVSA a primit și publicat mai multe notificări referitoare la retragerea de la comercializare a unor deserturi, din cauza conținutul de oxid de etilenă.

“Mars recheamă din România produsele noastre de înghețată menționate mai jos. Acest lucru se datorează prezenței oxidului de etilenă într-un ingredient produs de unul dintre furnizorii noștri, la niveluri mai mari decât cele permise de legislația UE.  Acest fapt are impact cu privire la Mars precum și alți producători. ESTE IMPORTANT că, deși nivelul de oxid de etilenă din ingredientul afectat este peste limitele legale pentru Europa, noi folosim doar o cantitate mică din acest ingredient în produsele noastre de înghețată. Ca urmare, nivelul de oxid de etilenă din înghețată este minimal și mult sub limitele legale din Europa pentru ingredient. Consumarea produsului nu este nocivă”, a informat Mars România într-o notificare urmată de altele similare, vizând aceste produse, emise  de Mega Image, Cora și Auchan.

Vezi AICI loturile vizate.

Cora a retras de la comercializare, din cauza oxidului de etilenă prezent “peste limita admisă legal”, și produsul “DESERT CU MIEZ DE BEZEA 270 g (4x 67,5g)/520 ml  (4x130ml)” din lotul 20234, cu data limită de consum 08/2022, având cod de bare 3257984854137. Notificarea a fost publicată AICI.

Vineri, ANSVSA a publicat, AICI, o altă alertă, de această dată referitoare la loturi de înghețată Milka.

“Froneri Ice Cream Polonia, în calitate de producător al produselor enumerate mai sus, a fost informată de către unul dintre furnizorii săi cu privire la o problemă de reglementare referitoare la un număr mic de loturi de ingrediente stabilizatoare pe bază de plante, utilizate în producția sa de înghețată și care a afectat, de asemenea, un număr de producători, deoarece acesta este un ingredient comun utilizat la fabricarea înghețatei. Loturile respective de ingredient stabilizator depășesc limitele legale permise de reglementările în materie pentru oxidul de etilenă. Stabilizatorii pe bază de plante utilizați de Froneri sunt livrați ca un amestec de ingrediente stabilizatoare diferite și sunt folosiți în cantități extrem de mici în produsele noastre finite, astfel încât este considerat foarte puțin probabil să prezinte un risc pentru sănătatea consumatorilor. Producția de bunuri care folosesc loturile afectate ale ingredientului stabilizator a fost oprită. Conform reglementărilor în vigoare, produsele afectate aflate sub controlul nostru au fost plasate în carantină, și am început o campanie de retragere a acestora”, se arată în informarea transmisă de ANSVSA.

Back To Top