Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

razie politia rutiera ploiesti
Categorie: Actual

O nouă acțiune de amploare a polițiștilor de la Rutieră a avut loc sâmbătă seară, pe drumurile din Prahova.

Controalele s-au derulat în intervalul 18.00 – 21.00, interval în care polițiștii au aplicat 200 de sancțiuni contravenţionale, 85 dintre acestea fiind aplicate pentru conducerea autovehiculelor cu o viteza peste limita legală.  Au reținut totodată  și 10 permise de conducere, 3 certificate de înmatriculare și două seturi de plăcuțe cu numere.

Valoarea sancțiunilor este de aproximativ 58.250 de lei.

Accident cu pagube materiale, provocat de un șofer beat

Sâmbătă, în jurul orei 17:00 polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Bălțești au fost sesizați despre faptul că un autoturism ar fi acroșat un alt autoturism care se află într-o parcare, iar  conducătorul auto s-ar afla sub influența băuturilor alcoolice. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că autoturismul acroșat era parcat în fața unei societăți comerciale, iar conducătorul care l-ar fi acroșat a plecat de la fața locului.

În urma verificărilor efectuate, a fost identificat conducătorul auto și condus la sediul poliției. A fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice. 

Dosare penale la Valea Doftanei și Băicoi

Și duminică dimineață, în jurul orei 04:30, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Câmpina, în timp ce își desfășurau atribuțiile de serviciu pe raza comunei Valea Doftanei, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat domiciliat în aceeași comună.  Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,61 mg/alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.  

Tot astăzi, în jurul orei 03:00, polițiștii din cadrul Poliției oraşului Băicoi au oprit, pentru control, pe strada Dorobanți din oraș, un autoturism condus de un bărbat.  Etilotestul a indicat valoarea de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior șoferul fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge. 

În ambele cazuri a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice. 

Autoturism cu numere de “împrumut”

Tot noaptea trecută, în jurul orei 02:30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Ploiești, au oprit pentru control pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino un autoturism condus de un bărbat. La solicitarea documentelor personale și ale autoturismului, conducătorul auto nu a putut prezenta certificatul de înmatriculare, motiv pentru care a fost verificat în bazele de date,  fiind constatat faptul că numărul de înmatriculare al mașinii aparține unui alt autoturism, radiat cu două luni în urmă. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea unui autovehicul sau a unui tramvai cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare.

Foto: arhiva IJP Prahova

Back To Top