Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

girofar masina politie noaptea
Categorie: Actual

Polițiștii prahoveni au desfășurat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în intervalul orar 23:00- 03:00, polițiștii prahoveni au desfășurat, o activitate în vederea identificării și sancționării personalului de pază care nu-și  îndeplinește atribuțiunile de serviciu sau le îndeplinește defectuos.

40 de persoane persoane au fost legitimate și au fost verificate 25 de unități asigurate cu personal de pază, fiind aplicate 20 de sancțiuni contravenționale. 

“La verificarea personalului de pază a trei societăți comerciale din municipiul Ploiești, s-a constatat faptul că agenții de pază nu aveau asupra lor materialele din dotare (tomfă și spray cu substanțe iritant-lacrimogene), deși semnaseră pentru primirea acestora în registrele special prevăzute. De asemenea nu aveau ecusonul de identificare la vedere și nici nu purtau masca de protecție. 

Aceștia au fost sancționați  contravențional conform Legii nr.333/2003 și Legii nr.55/2020”, au exemplificat reprezentanții IJP Prahova.

Foto ilustrație

Back To Top