Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

nori ploaie canicula
Categorie: Actual

Până miercuri, inclusiv, Prahova se va afla în continuare sub cod galben de caniculă. Luni, însă, în județ este valabil și un cod echivalent de instabilitate atmosferică.

Luni, până la ora 23.00, în Transilvania, cea mai mare parte a Moldovei și local în Maramureș, nordul Munteniei și în zonele de munte, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină. Cantitățile de apă vor depăși pe alocuri 25...45 l/mp.

În același timp, luni, marți și miercuri, în sud-vestul și sudul țării disconfortul termic va fi ridicat și local va fi caniculă. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pe arii extinse pragul critic de 80 de unități, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 34 și 38 de grade. Pe alocuri temperaturile minime nu vor coborî sub 20 de grade.

Prahova se află pintre județele vizate de ambele avertizări.

Back To Top