alcoolemie record sofer manesti
Categorie: Actual

IJP Prahova a transmis, sâmbătă dimineață, detalii cu privire la cazul unui șofer beat care a fost oprit de Poliție azi-noapte, la Strejnic.

Conducătorul auto a fost tras pe dreapta de polițiștii alertați de un alt șofer care a văzut autoturismul circulând haotic, intrând pe contrasens și fiind aproape de a provoca un accident (VEZI DETALII).

Temerile martorilor s-au confirmat când au intervenit oamenii legii.

Dosar penal în loc de concediu

Șoferul oprit în trafic era beat și cu greu a putut sufla în etilotest, pentru a-i fi stabilită alcoolemia. Luat la întrebări de polițiști, acesta le-a mărturisit, bâlbâindu-se, că își propusese să ajungă la Constanța.

“La data de 14 august a.c., în jurul orei 00.40, polițiștii Biroului Rutier Ploiești au fost sesizați, despre faptul că o persoană, aflată sunt influența alcoolului se deplasează către localitatea Strejnicu.

A fost identificat autoturismul în cauză,  care era condus de un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din comuna Mănești.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare de 1,60 mg /l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală,  în vederea recoltării de probe biologice de sânge.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, a anunțat IJP Prahova

Back To Top