Categorie: Actual

Casa de Cultură „Ion Luca Caragiale” a municipiului Ploiești organizează cea de a XV-a ediției a Taberei Internaționale de Creație Plastică „Dan Platon”, care se va desfășura în perioada 22 - 29 august 2021.

Deschiderea oficială va avea loc în data de 23 august, la ora 11.00, la Sala Coloanelor din Palatul Culturii Ploiești, unde sunt așteptați iubitorii de artă pentru a cunoaște artiștii plastici înscriși. Participanții la evenimentul de deschidere vor respecta normele sanitare pentru prevenirea răspândirii și infectării cu virusul SARS-CoV-2, a anunţat Primăria Ploieşti într-un comunicat de presă transmis vineri.

Tabăra Internațională de Creație Plastică „Dan Platon” aflată la ediția a XV-a vizează, cu prioritate, actul cultural în domeniul artelor vizuale, fiind concepută ca un schimb activ între artiști. Specificul taberi este de pictură, aceasta fiind organizată în colaboare cu Uniunea Artiștilor Plastici din România, filiala Ploiești. Sponsorul acestei ediții este Hipermarket Cora Ploiești, se mai precizează în comunicat.

Back To Top