Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Primăria Ploiești a anunțat, prin intermediul unui comunicat, care sunt proiectele câștigătoare în cadrul platformei locale pentru bugetare participativă.

În luna iulie a fost lansată platforma pentru Bugetare participativă în Municipiul Ploiești prin intermediul căreia cetățenii interesați au avut posibilitatea de a încărca și prezenta proiectele, pe diferite domenii de aplicare, cu impact la nivel local, ce beneficiază de finanțare din bugetul acestei campanii.

Prin intermediul acestui instrument de lucru electronic, cetățenii se pot implica activ în viața comunității locale prin transmiterea unor propuneri de proiecte. Totodată, ploieștenii pot decide, prin vot, prin intermediul platformei online, proiectele care vor fi incluse în bugetul campaniei. Pot participa la procesul de bugetare participativă toți cetățenii cu drept de vot din Municipiul Ploiești.

Bugetul Participativ presupune și transferul către cetățeni a responsabilității decizionale pentru un procent de 5% din bugetul de investiții al municipiului Ploiești.

Proiecte admise

Proiectele admise în cadrul procesului de bugetare participativă sunt următoarele:

1. “Optimizare  zonă de parcare autovehicule Zona Malu Roșu -  Str. Sergent Erou Mateescu Gheorghe”;

2. “Siguranță! Fără entorse!”;

3. Amenajare curte interioară a Colegiului Național “I.L. Caragiale”, Ploiești;

4. “Youth Hub” -  Spații pentru tinerii din Municipiul Ploiești;

5. Student Garden.

Proiecte respinse

Proiectele care au fost respinse sunt următoarele:

1. “Parcare Zonă Vest” lângă Secția nr.3, Poliție.

Proiectul este respins întrucât terenul propus în cadrul proiectului aparține școlii și nu se poate schimba destinația terenului.

2.  „Amenajare urbană cartier Eden”

Proiectul este respins întrucât față de fondurile disponibile și de durata de implementare, proiectul presupune lucrări mult mai ample decât resursele alocate. Regimul juridic al terenurilor este unul mixt; acestea aparțin atât Consiliului Județean Prahova cât și Primăriei Municipiului Ploiești.

3. “Este și responsabilitatea noastră!”

Proiectul este declarat respins întrucât nu este un proiect de investiții.

4. “Centrul de lectură și recreere pentru adolescenți C.L.R.A.”

Proiectul este respins întrucât clădirea, unde se propune amenajarea centrului, aparține Ministerului Apărării Naționale.

Precizăm că, anual, în urma derulării procesului de bugetare participativă, vor fi selectate proiectele câștigătoare care vor fi cuprinse în bugetul de venituri și cheltuieli al Municipiului Ploiești pentru acel exercițiu bugetar.

Back To Top