Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

ioana mihaila raed arafat
Categorie: Actual

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, și secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, au susținut, marți după-amiază, o conferință pe tema pregătirilor pentru a face față valului al patrulea al pandemiei Covid.

Declarațiile au loc într-un moment în care se înregistrează o creștere însemnată a numărului zilnic de infectări confirmate. Astăzi, cifra pe ultimele 24 de ore s-a apropiat de 800 (VEZI DETALII).

“Săptămâna trecută am avut mai multe teleconferințe. Am vrut să vedem cu ce probleme se confruntă fiecare și ce măsuri trebuie luate în condițiile în care crește numărul de cazuri. Am suplimentat numărul de paturi la fiecare unitate sanitară”, a transmis Ioana Mihăilă.

Aceasta a subliniat că “varianta Delta afectează mai mult tinerii și copiii am solicitat numărul maxim de paturi destinate îngrijirii copiilor. Avem 340 de paturi de Terapie Intensivă pentru adulți, iar DSP a raportat că pot pune 110 paturi ATI pentru copii. E important de menționat că copiii infectați cu COVID pot fi internați și în saloanele pentru adulți”.

Secretarul de stat Raed Arafat a anunțat la rândul său, marți, că se pregătește și reactivarea structurilor mobile de tratare a pacienților COVID, inclusiv spitale modulare, în cazul în care va fi nevoie de acestea.

Ioana Mihăilă: “Intensitatea valului 4 depinde de fiecare dintre noi”

“Anul trecut pe vremea asta aveam în jur de 1.000 de cazuri pe zi. Anul acesta ne putem vaccina. Intensitatea valului 4 și modul în care spitalele vor reacționa și modul în care pacienții vor putea fi tratați depinde de fiecare dintre noi, de alegerea noastră de a ne vaccina. Se vor limita efectele valului patru prin vaccinare. (…) Facem apel la populație să meargă să se vaccineze. Ne poate feri de o încărcătură a sistemului sanitar”, a transmis ministrul Sănătății.

Back To Top