Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Municipiul Ploiești este gazda Olimpiadei Europene de Informatică pentru Juniori, ediția a V-a, eveniment organizat în premieră în țara noastră.

Primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, însoțit de viceprimarii Magdalena Trofin și Daniel Nicodim, împreună cu administratorul public al Municipiului Ploiești, Simona Albu, s-au întâlnit, astăzi, la sediul municipalității, cu prof. Daniela Lica, director al Centrului Județean de Excelență Prahova, organizator al acestei competiții educaționale de talie internațională alături de Societatea de Performanță și Excelență în Informatică.

Două echipe pentru România

Aflată la a cincea ediție, Olimpiada Europeană de Informatică pentru Juniori este organizată în România, la Ploiești, cu sprijinul autorității publice locale. Din cauza situației pandemice, olimpiada se va desfășura pentru toate cele 30 de țări participante, în sistem online. Olimpiada se adresează tinerilor elevi de până în 16 ani, anul acesta la competiție luând parte 171 de elevi. Competiția constă în două zile de antrenamente (practice session) și două zile de probe, fiecare a câte patru ore. România va fi reprezentată de două echipe de elevi din țară (opt elevi), selectați în urma fazelor județene, naționale și a barajelor din cadrul Olimpiadei organizate anul acesta de Societatea de Performanță și Excelență în Informatică.

Festivitatea de deschidere la CN IL Caragiale

Staff-ul României se va afla la Ploiești, din delegație făcând parte elevii concurenți, alături de profesorii team-leaderi, respectiv echipa organizatoare – membrii comisiilor științifice, tehnice și de secretariat. Festivitatea de deschidere are loc pe astăzi la sala de festivități a Colegiului Național “Ion Luca Caragiale” Ploiești.

Back To Top