Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

aparat pcr teste covid
Categorie: Actual

Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile a publicat, miercuri, o nouă analiză a cazurilor de infectare cu variante care determină îngrijorare (VOC) ale SAR-CoV-2. Conform documentului, în Prahova au fost confirmați primii pacienți infectați cu varianta Delta (VEZI DETALII).

Informarea cuprinde datele cumulate până la data de 22.08.2021 inclusiv. “În județul Prahova sunt raportate primele 3 cazuri confirmate Covid-19 cu varianta Delta în săptămâna 16.08.2021- 22.08.2021.  Informarea privind cazurile de Covid-19 confirmate cu variante ale Sars-CoV-2 care determină îngrijorare (VOC) se face săptămânal cu rezultatele cumulate de la începutul perioadei de raportare a acestor cazuri, până la sfârșitul săptămânii anterioare și poate fi găsită pe site-ul menționat anterior”, a anunțat Prefectura Prahova. Autoritățile au lansat un apel către cetățeni, „să respecte recomandările specialiștilor privind normele de igienă și distanțare socială, precum și măsurile stabilite pe timpul stării de alertă”.

450 de cazuri la nivel național, 20% dintre ele la persoane vaccinate

“Amintim faptul că unul dintre criteriile de selecție a cazurilor de COVID-19 pentru secvențiere este vaccinarea, așa încât proporția de cazuri vaccinate din totalul de cazuri confirmate cu varianta Delta nu reflectă situația din populația generală, ci dintr-un grup selectat”, au transmis reprezentanții CNSCBT.

Raportarea publicată marți anunță că, până la data de 22 august 2021, au fost confirmate 450 cazuri cu varianta Delta, dintre care 94 (20,9%) de persoane care fuseseră vaccinate (4 incomplet și 90 complet vaccinate - 20% din total).

24 de decese în rândul pacienților confirmați cu varianta Delta

Au fost înregistrate 24 decese la cazuri confirmate cu varianta Delta, dintre care trei la persoane vaccinate. Este vorba despre un pacient de 56 de ani, din Cluj, și doi de 72 de ani, din Satu Mare și Iași, toți având condiții medicale preexistente și care fuseseră imunizați cu cel puțin 90 de zile înainte.

De asemenea un deces a fost înregistrat la un tânăr de 32 de ani, din București, nevaccinat și fără condiții medicale preexistente.

Raportul integral poate fi consultat AICI.

Back To Top